Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Privacy

Dasar privasi untuk "Baca Saja"

Jika anda memerlukan maklumat lanjut atau mempunyai sebarang soalan mengenai dasar privasi kami, sila hubungi kami melalui e-mel di https://isinyadipelajari.blogspot.com/p/contact.html .
Di https://isinyadipelajari.blogspot.com kita mempertimbangkan privasi pengunjung kami untuk menjadi sangat penting. Dokumen dasar privasi ini menerangkan secara terperinci jenis maklumat peribadi yang dikumpul dan direkodkan oleh https://isinyadipelajari.blogspot.com dan bagaimana kami menggunakannya.

Fail log
Seperti banyak laman web lain, https://isinyadipelajari.blogspot.com membuat penggunaan fail log. Fail ini hanya log pelawat ke Laman-biasanya prosedur standard untuk hosting Syarikat dan sebahagian daripada analisis perkhidmatan hosting. Maklumat di dalam fail log termasuk alamat protokol Internet (IP), jenis pelayar, pembekal perkhidmatan internet (ISP), setem tarikh/masa, merujuk/keluar halaman, dan mungkin bilangan klik. Maklumat ini digunakan untuk menganalisis trend, mentadbir tapak, menjejaki pergerakan pengguna di seluruh tapak, dan mengumpul maklumat demografik. Alamat IP, dan maklumat sedemikian lain tidak dikaitkan dengan sebarang maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi.

Cookies dan isyarat web
https://isinyadipelajari.blogspot.com menggunakan cookies untuk menyimpan maklumat mengenai pilihan pengunjung, untuk merakam maklumat khusus pengguna di mana halaman pelawat tapak mengakses atau Lawatan, dan untuk memperibadikan atau menyesuaikan kandungan laman web kami berdasarkan jenis pelayar pelawat atau maklumat lain yang pengunjung hantar melalui pelayar mereka.